A laborról

19 év után átköltözött a laboratórium a Kinizsi utcából a Belvárosba, a Fehér Hajó utcába.
Teljesen egyedül dolgozom, tehát minden munkafolyamatot ugyanaz a kéz végez el.

Ennek megfelelően, mennyiségben kevés munkát tudok elkészíteni, viszont annál jobb minőségben, hiszen sok munkát, bármely labor meg tud csinálni, de szépen, a páciens igényeit kielégítő fogpótlást csak kevesen tudnak alkotni.

A munkákat a fogorvosi rendelőből a laborba, a labor által megbízott szállító végzi, a labor költségére.
Szolgáltatásaim, közé tartozik a "Színnézés" is. Tehát, akár minden esetben szívesen megnézem a páciens fogszínét a laborban, hiszen sokkal könnyebb pontosan meghatározni a fogszínt abban a környezetben, ahol készülni fog a fogpótlás és jobb eredményt érek el, ha az a "szem" határozza meg a színt, amely "csinálni fogja" a restaurációt.

Arra is van lehetőség, hogy a munka elkészülte után a páciens bejöjjön a laborba és ott a szájba bepróbálás után véleményt alkothat. Beleszólhat, hogy milyen fogat szeretne, formailag, színezésileg egyaránt. Ez az "Interaktív" lehetőség általában elnyeri a páciensek tetszését, hiszen a végleges beragasztás előtt van idejük nézegetni, megbarátkozni a számukra új pótlással.
Csak rögzített fémkerámia, illetve fémmentes pótlásokat készítek laboromban, mivel ebben van nagy gyakorlatom.
A fémmentes restaurációknak specialistái vagyok, hiszen az elmúlt években több ezer ilyen pótlást készítettem el sikeresen.

A tapasztalat hiánya miatt nem készítek kivehető fogpótlásokat, illetve kombinált munkákat, mert úgy gondolom, hogy ezekben a munkákban vannak nálam sokkal jobb minőségben dolgozó laborok.

Vissza a nyitó oldalra Írjon levelet!