A laborról

1998 óta dolgozunk a teljesen fogtechnikai labornak átalakított Kinizsi utcai helyiségben, mely könnyen megközelíthető metróval. Két munkatársam dolgozik a kezem alá, fémkerámia és Belleglass fémmentes fogpótlások elkészítésénél.

Kis létszámunknak köszönhetően, mennyiségben kevés munkát tudunk elkészíteni, viszont azt annál jobb minőségben, hiszen sok munkát, bármely labor meg tud csinálni, de szépen, a páciens igényeit kielégítő fogpótlást csak kevesen tudnak alkotni.

A munkákat a fogorvosi rendelőből a laborba, a labor által megbízott szállító végzi, a labor költségére.
Szolgáltatásaink, közé tartozik a "Színnézés" is. Tehát, akár minden esetben szívesen megnézzük a páciens fogszínét a laborban, hiszen sokkal könnyebb pontosan meghatározni a fogszínt abban a környezetben, ahol készülni fog a fogpótlás és jobb eredményt érünk el, ha az a "szem" határozza meg a színt, amely "csinálni fogja" a restaurációt.

Arra is van lehetőség, hogy a munka elkészülte után a páciens bejöjjön a laborba és ott a szájba bepróbálás után véleményt alkothat. Beleszólhat, hogy milyen fogat szeretne, formailag, színezésileg egyaránt. Ez az "Interaktív" lehetőség általában elnyeri a páciensek tetszését, hiszen a végleges beragasztás előtt van idejük nézegetni, megbarátkozni a számukra új pótlással.
Laborunk csak rögzített fémkerámia illetve fémmentes pótlásokat készít, mivel ebben van nagy gyakorlata.
A fémmentes restaurációknak specialistái vagyunk, hiszen az elmúlt években több ezer ilyen pótlást készítettünk el sikeresen.

A tapasztalat hiánya miatt nem készítünk kivehető fogpótlásokat, illetve kombinált munkákat, mert úgy gondoljuk, hogy ezekben a munkákban vannak nálunk sokkal jobb minőségben dolgozó laborok.

Vissza a nyitó oldalra Írjon levelet!